• Asociacioni për Afirmimin e Gruas sot ishte pjesë e marshit paqësor për ajër të pastër në Shkup

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas sot(21.09.2017) ishte pjesë e marshit paqësor për ajër të pastër në Shkup i cili u organizua nga Koalicioni për ajër të pastër O2 dhe Ambasada e parë e fëmijëve në botë “Megjashi” së bashku me edhe 18 organizata qytetare, joqeveritare. “Duam ajër të pastër”, “Nuk ka ajër të pastër, nuk ka paqe”, “çfarë bëjmë me […]

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas sot ishte pjesë e marshit paqësor për ajër të pastër në Shkup
 • Asociacioni për Afirmimin e Gruas përkrah marshin paqësor për ajër të pastër në Shkup

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas përkrah marshin paqësor për ajër të pastër në Shkup i cili organizohet nga Koalicioni për ajër të pastër O2 dhe Ambasada e parë e fëmijëve në botë “Megjashi” së bashku me edhe 18 organizata qytetare, joqeveritare, e cila organizohet sot pasdite. Njëherit, AAG vlerëson se kërkesa e cila i është drejtuar deri tek Ministria e […]

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas përkrah marshin paqësor për ajër të pastër në Shkup
 • Reagim në lidhje me trajtimin e nxënëseve me mbulesë në Shkollën fillore “Bratsvo Edinstvo” në qytetin e Ohrit

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas (AAG) denon ashpër rastin e denoncuar ditë më parë nga ana e zyrës së Avokatit të Popullit në lidhje me përjashtimin e nxënëseve me mbulesë nga procesi arsimor në Shkollën fillore ‘’Bratstvo Edinstvo” në qytetin e Ohrit. Ngjarje kjo shqetësuese për faktin se ndodhitë e tilla shkelin seriozisht vlerat themelore të rendit kushtetues të Republikës […]

  Reagim në lidhje me trajtimin e nxënëseve me mbulesë në Shkollën fillore “Bratsvo Edinstvo” në qytetin e Ohrit
 • URIM ME RASTIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  Me rastin e vitit të ri shkollor, Asociacioni për Afirmimin e Gruas të gjitha institucioneve edukativo-arsimore, ua uron fillimin e vitit të ri shkollor. Procesi edukativo-arsimor është një ndër proceset më delikate dhe më të ndërlikuar që luan rol të rëndësishëm, së bashku me familjen dhe shoqërinë, në ndërtimin e personalitetit të të rinjve e të rejave tona. Andaj, këtij […]

  URIM ME RASTIN E VITIT TË RI SHKOLLOR
 • Asociacioni për Afirmimin e Gruas uron Kurban Bajramin

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas të gjithë besimtarëve musliman ua uron festën e Kurban Bajramit, simbolin e humanitetit, solidaritetit, pajtimit, unitetit e mirëkuptimit. Meqenëse këtë festë mban në vete dy obligime atë të Kurbanin dhe Haxhin, uroj që të gjithë haxhilerëve Zoti t’ua pranojë Haxhin dhe t’i shpërblejë me të mirat e Tij. Asociacioni për Afirmimin e Gruas uron që […]

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas uron Kurban Bajramin
 

Ligjëratat/Tribuna/Debate »

Depresioni, çrregullim psiqik, ishte aktiviteti përmbylles i shënimit ditës së shëndetësisë organizuar nga AAG Kërçovë

Depresioni, çrregullim psiqik, ishte aktiviteti përmbylles i shënimit ditës së shëndetësisë organizuar nga AAG Kërçovë

12/04/2017 at 10:39

Me datë 11.04.2017 në Kërçovë u realizua ligjeratë mbi temen Depresioni, çrregullim psiqik, tema u ligjëruar nga psikologe Yllza Emini. Ligjeruesja ndër të tjera...

Kurset e fundjavës »

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

02/04/2017 at 19:47

Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e AAG-së në Shkup Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e...

Fushata »

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

09/04/2016 at 20:37

E Premte 08.04.2016 Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunimin me Forumin Rinor Islam realizoi ligjeratë në qytetin e Kërçovës. Asociacioni për Afirmimin...

Aktivitete të ndryshme »

Asociacioni për Afirmimin e Gruas sot ishte pjesë e marshit paqësor për ajër të pastër në Shkup

Asociacioni për Afirmimin e Gruas sot ishte pjesë e marshit paqësor për ajër të pastër në Shkup

21/09/2017 at 19:17

Asociacioni për Afirmimin e Gruas sot(21.09.2017) ishte pjesë e marshit paqësor për ajër të pastër në Shkup i cili u organizua nga Koalicioni për ajër të pastër...

STORIE SUKSESI »

ZAHRA LARI: PRICESHA E AKULLIT ME SHAMI

ZAHRA LARI: PRICESHA E AKULLIT ME SHAMI

06/08/2017 at 18:17

Me integritet, përkushtim absolut dhe energji të palodhshme, 21-vjeçarja Zahra Lari dëshiron të vendos gjurmë pashlyeshëme  për vendin e saj duke përfaqësuar Emiratet...

RRETH GRUAS »

7 fakte mbresëlënës mbi Hatixhen, bashkëshorten e Profetit a.s

7 fakte mbresëlënës mbi Hatixhen, bashkëshorten e Profetit a.s

30/01/2017 at 17:58

-Yasmina Blackburn Shpesh perfshihem ne debate mbi çështjen e grave në Islam. Si vishemi. Si nuk vishemi. Çfarë mendojmë, nuk mendojmë apo duhet të mendonim. Debatoj...